29. huhtikuuta 2009

Uutta lajia kokeilemassa

Kävin tiistaina reippaassa naisporukassa treenaamassa biitsifutista. Jengillä oli ihan ehta valmentaja, mikä mielestäni on suht harvinaista naisten harrastelijaporukassa. Joka tapauksessa palloa lähdettin potkimaan 9 treenaajan voimin valkun johdolla.

Kuten tästä forumista on joku saattanut joskus päätellä niin aika paljon erilaista urheilua on tullut harrastettua ja monessa joukkueessa pelattua useampaakin pallopeliä. Nyt olin kuitenkin hieman vieraalla maalla, koska jalkapalloa olen viimeksi tainnut potkia kuutisen vuotta sitten. Mitään kaunista katsottavaahan se ei ollut, mutta onneksi tässäkin lajissa pystyy vauhdilla hieman kompensoimaan huonoa pallotekniikkaa.

Hieman oli meno hitaan laista välillä, kun vedettiin treenejä missä yksi juoksi, 4 syötti kerran paikaltaan ja muut seisoi. Jengi on treenannut ulkona yli talven, joten heillähän oli tuolla ulkona suorastaan kuuma, mutta mähän olin välillä aivan jäässä. Mukavaa oli kuitenkin päästä treenaamaan, varsinkin kun seura oli kovinkin innokasta. Välillä tosin sitä intoa voisi ehkä vähän aisoittaa ja keskittyä ehkä enemmän siihen palloon...

Polarin totuudet tästä treenistä:
1h 30min
790 kcal, 25%
keskisyke 145, maksimi 184

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...