20. huhtikuuta 2009

Tuskaista juoksua

Kuten suunnittelin oli ennen Länsiväyläjuoksua vedettävä ainakin yksi intervalli ja yksi kovavauhtisempi pitkä lenkki. Yksi intervallitreeni tuli yu-treenien yhteydessä 1min vetoina ja tänään oli vuorossa kovempivauhtinen lenkki.

Koko kroppa oli täysin tukossa edellisen päivän kahvakuula- ja kehonhallintatreenistä. Jopa sellaisista paikoista, joita en tiennyt omistavani. Pahimpia ovat takareidet ja hartiat sekä olkapäät. Juoksussa kaikki nuo ovat tosi kiva!

Mutta juostua tuli ja vauhtikin oli kovempi. Hieman lyhyempi kuin viimeksi, sillä kok olenkki oli aika tuskainen. Kun syke meni lopulta yli 90% eli 180 bpm, oli reilu 15 min jälkeen lopetettava.

Saldo:
Koko lenkki: 59min / 855 kcal / syke ka 159 / syke max 183 / nopeus ka 8,9 km/h / nopeus max 14,4 km/h / matka 9,5 km
5 min alkulämmittely: 5 min / 0,7 km / syke ka 139 / nopeus ka 8,9 km/h
Varsinainen lenkki: 37min / syke ka 166 / syke max 183 / 6,6 km / nopeus ka 10,7 km/h
Loppuverryttely: 17min / syke ka 154 / syke max 166 / matka 2,2 km / nopeus 7,4 km/h

Nyt kun vielä kerran käy vetämässä intervallitreenin ja lyhyen kovavauhtisen ja venyttelee matohapot pois jaloista ja estää tulevat, niin eiköhän sunnuntain lenkistä ihan hyvä tule!

Illan päätteksi vielä huolellinen venyttely. Takareidet olivat niin kireät, ettie lattialla pystynyt istumaan istuma-asennossa kuin vasta kolmanne venytyskerran jälkeen...

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Mahtavuutta, että on noin yksityiskohtaiset tiedot! En ole aiemmin tehnyt lenkkien yhteydessä alku- ja loppulämppää, mut vois ottaa nekin ohjelmaan. (Tosin lastenvaunujen kanssa on heti sykkeet vähän turhan korkealla..)
    Tsemppiä kohti Länsiväylä-juoksua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta! :)

    Sulla tulee siis käsitreeni samalla, kun kärryjä työntelet! Hienoa!

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...