6. huhtikuuta 2009

Huh huh

Kävin pitkästä aikaa yksin Elixian ryhmäliikuntatunnilla. Ensinnäkin aivan ihme, että päivällä päätin mennä yksin, varasin paikan ja vielä meninkin. Jotain pienen pääni sisällä on siis tapahtunut viime aikoina ja minusta on tullut täysi liikuntahullu...

Olin menevinäni Total Combat -tunnille, mutta päivän aikana tunti olikin vaihtunut VoimaTotalStepiksi ohjaajan sairastumisen takia. Ajattelin, että ehkä kivempikin niin, kun Samin kanssa ei tule mentyä tällaiselle step-tunnille ja yksin olisi ollut kuitenkin ikävä mennä Combat -tunnille.

Mutta huhhuh, mikä ohjaaja ja mikä tunti. Jo vartin jälkeen aloin olla aika poikki. Ohjaaja veti koko ajan mukana ja puhui samalla. Voimaosuudet hän veti tietenkin isoimmilla mahdollisimmilla painoilla täydellisen puhtaasti hymyillen koko ajan. Ja jokaisessa mahdollisessa askelliikkeessä hän hyppäsi kuin tyhjää vaan ainakin 10-kertaa enemmän kuin minä.

Ja mitkä saldot sain minäkin kerättyä:
57 min
syke ka 153 / max 181
767 kcal

Pitää jatkossakin harrastaa tällaisia tunteja, jos siellä mennään noin kovaa ja kulutus on tuota luokkaa. Kyllä minä mielummin tunnin ohjatusti vedän tehokkaasti, kuin koko ajan lopettamista miettien juoksulenkillä.

Eikä ihme, jos naisohjaajalla on rasvaa nolla, isommat lihakset kuin monella miehellä, kun tuollaista vetää edes pari kertaa viikkoon. Vaan onpa minullakin tuollainen kroppa vielä...! :)

4 kommenttia:

  1. Vau.
    Kunpa saisin itsenikin raahattua muualle kuin juoksemaan, ei vaan juurikaan mikään muu innosta, paitsi tennis ja squash.
    Saatan olla vähän kaavoihin kangistunut.

    Ootko koko ajan saman painoinen vaikka kaloria kuluu ihan hirveesti vai oletko laihtunut?

    VastaaPoista
  2. Mä syön ihan mielettömästi. Myös niinä päivinä, kun en liiku, Joten kroppa menee ihan hullua vuoristorataa. Mutta ollaan nyt kohta parin kuukauden ajan mitattu viikoittain kehonkoostumusvaa'alla lukemia ja kyllä paino on lähtenyt hieman laskuun. Se ei kuitenkaan merkitse niin paljon kuin se, että rasva-% pienentynyt ja lihasta on tullut lisää. ei suuria määriä ja nekin vaihtelevat viikoittain, mutta suunta on ollut lupaava.

    VastaaPoista
  3. Ja ai niin vielä piti sanoa, että jokainen tekee sitä, mistä eniten pitää. sä tykkäät juoksemisesta, joten sä teet sitä. Toki välillä voi kokeilla jotain muutakin ja jos oikein tykästyy, niin ottaa mukaan toisen lajin.

    Kuten olen aikaisemminkin todennut, niin yksin on vaan vaikea aloittaa mitään. Jos pääsee jonkun kanssa ensimmäistä kertaa koittamaan, niin rima laskee huimasti!

    VastaaPoista
  4. Onneksi voi syödä kun liikkuu. Mäkin syön paljon, mutta nyt musta tuntuu, että rasvaprosentti on sentään lähtenyt laskuun. Jännittää ensi viikon kuntotesti rasvanmittauksineen! Toisaalta se ei sano kehityksestä mitään sillä en ennen ole ollut moisessa testissä.

    Mä taas oon yksinliikkuja enemmän kuin kaksin, vaikka on se välillä mukava liikkua toisen kanssa ja totta, että uusia lajeja ainakin ekan kerran on mukavampi mennä kokeilemaan kaksin.

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...