19. huhtikuuta 2009

Haastavaa kehonhallintaa

Meillä on viritteillä yhteistyökuvio Elitra -nimisen yrityksen kanssa. Tänään oli ensimmäinen tapaaminen minun osalta Elitran Jukan kanssa. Minkki P tulee sitten seuraavalla kerralla mukaan.

Harjoiteltiin paljon kahvakuulaliikkeitä ja muuta kehonhallintaa. Ensin hyvä lämmittely, sen jälkeen kahvakuulan perusliikkeiden läpikäynti, sitten muutama vähän haastavampi liike ja lopuksi temppuilua tangolla ja reinkailla, venyttelyä ja liikkuvuusharjoitteita. Aika hyvä setti kaikkea mahdollista, jossa hallitaan kroppaa ja vahvistetaan kropan tukilihaksia keskivartalossa.

Liikkeinä kahvakuulan kanssa olivat mm. heilautus, rinnalleveto, sotilaspunnerrus, tempaus ja vaakasoutu. Melko hyvin jaksoin tehdä kuulan kanssa, vaikka paljon tuli uusiakin juttuja. Kroan hallintaa renkailla tai kahvakuulien päälle ei kyllä ihan pystynyt tekemään, ehkä jossain vaiheessa...

Treeni oli melko pitkä ja suorituksia tuli paljon. Silti jaksoi hyvin läpi, kun välillä vähän käytiin asioita läpi myös suullisesti ja ihailtiin Jukan taitoja.
Saldo
2h 32min
syke k 112 (59%) / max 166 (87%)
1096 kcal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...