13. huhtikuuta 2009

Harrastebiitsiturnaus

Lauantaina oli tämän vuoden enismmäinen biitsiturnaus. HBV järjesti Harrasteturnauksen Biitsihallilla. Vaikka turnaus oli nimitetty harrasteturnaukseksi, niin mitään rajoitteita ei osallistujille ollut, ainakaan naisten sarjassa. Paikalle saapui viisi paria ja minä pelasin Katri Korpisaaren kanssa.

Onneksi takana oli pari lepopäivää, sillä muuten ei olisi voinut odottaa jaloilta tai koko kropalta yhtään mitään. Nyt ei ollut jumia ja hyvän lämmittelyn, n.1km juoksu, jälkeen tehdyt venytykset avasivat paikkoja mukavasti. Käsikin sai kunnon avaukset vastuskumilla.

Turnaus alkoi klo12 ja päättyi klo17.30. Tuohon väliin mahtui 6 kahden erän, erät 15 pisteeseen, peliä, kaksi tuomarointia ja 5 taukoa. Voitettiin kaikki erät, eli voitettiin koko turnaus. Hyvin siis meni. Yksi erä oli lisäpisteillä 16-14, mutta muuten kaikki meni meljo selkeästi. Aluksi ei meinannut jaksaa pelata edes yhtä erää, sillä biitsipelikunto on heikentynyt huomattavasti pelaamattomuuden takia. Aluksi ajoitus hyökkäyksissä ja torjunnassa oli myös aika hukassa, samoi liikkuminen. Alkuerät pelattiinkin todella huonosti, mutta lähdettiin nousuun aina riittävän ajoissa.

Kyllä biitsin pelaaminen vaan on kivaa. Nyt kun käsikin on kunnossa, niin ei tarvitse murehtia sen takia. Hartiat ja kädet tuntuivat olevan talven hiihtojen jäljiltä niin hyvässä kunnossa, että lyönnit ja syötöt kimpoilivat vähän liikaa yli. ehkä myös kentän koko verrattuna lentopalloon, jota on koko talven pelannut, oli yhtenä syynä. Reaktioita ja liikkumista ei kai voi treenata biitsissä koskaan liikaa. Nyt se oli ainakin aika alkeellista.

Tankkaus ja päivän myötä syödyt lisät toimivat hyvin. Aamulla vedin kinkku-tomaatti-juusto-munakkaan, leivän, kahvin ja tuoremehun. Välipaloiksi suuhun sujahti 1,5 banaania, yksi leipä, 0,7 l energiajuomaa ja yksi omena aina tauoilla. Vettä kului ehkä 1,5 l kok opäivän aikana.

Saldot:
Kello päällä vain pelien ja lämmittelyiden aikana
3h 40min
syke ka 134 / max 190
2323 kcal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...