19. huhtikuuta 2009

Pari juttua testissä

Nyt kun on tullut vedettyä enemmn punttijuttuja, kuten kahvakuulaa, niin olen testaillut proteiiniä heti treenin jälkeen. Testattavana proteiininä on ollut Biochem Sportsin 100% Whey Protein. Olen sekoittanut tuon jauheen laktoosittomaan maitojuomaan ja se on ollut jopa juotavaa. Testissä on kaksi makua: vanilja ja marja. Molemmat ovat ihan ok, vanilja kylläkin parempi.

Proteiini on yksittäispakatuissa pusseissa ja siten kätevä ottaa matkaan mukaan. Valmiste on laktoositon ja gluteeniton. Se ei aiheuta vatsavaivoja, eikä sitä tarvitse nauttia litratolkulla. Lihakset ainakin ovat tykänneet. Palautuminen on ollt nopeaa ja tuntuu, että lihasta on kehittynytkin. Ainakin kehonkoostumusmittari näyttää niin.

Toinen testissä ollut juttu on Climb on! -voiteet. Eli eriyisesti kiipelijöille suunnitelut tuotteet, joilla saadaan korjailtua kiipelssä tulleita nirhaumia, hankaumia ja haavoja. Tuotteet ovat 100% luonnontuotteita. Tällä hetkellä on kokeiltu kahta erilaista: Climb On! Creme ja Climb On! Bar. Creme levittyy hyvin ja imeytyy kohtuullisen nopeasti. Se toimii kaikissa paikoissa käsissä ja jopa kasvoissa. Myös kahvakuulan heiluttelusta tulleet rakot ja kovettumat pehmenevät Cremellä. Bar taas on kiinteää, jota hierotaan erityisesti sormenpäihin. Bar imeytyy jopa paremmin kuin Creme, eikä jätä yhtä öljyistä pintaa. Molemmat aineet ovat erittäin riittoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...