2. huhtikuuta 2009

Ensi kauden lumia odottelessa

Fiksuna (?) kuluttajana en ruokkinut lamaa enkä laamaa, vaan kävin päivittämässä laskuvarustuksen välineiden osalta alennusmyynnistä. Sitähän sanotaan, että jos välineet ovat kunnossa niin sen jälkeen ei voi olla kuin laskijassa vikaa. Nyt on sitten hommattu Nitro Carrara 156 lauta, Burtonin Stiletto siteet ja Burtonin Supreme kengät. Ensi kauden lumia siis odotellessa.

Täytyy muuten vielä kehua Forumin Intersportia. Harvemmin olen tästä kaupungista saanut niin hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Eikä myyjä edes hermostunut, kun tyrmäsin sen viidennenkin kenkämallin.

Harmillista oli, ettei Forumin liikkeessä ollut juurikaan kokoja jäljellä naisten malleista. Kävin hakemassa kengät lopulta Mikonkadun Intersportista, missä vastaavasti en saanut mitään palvelua. Miesmyyjä esitteli jollekin asiakkaalle (mies) siinä vieressä suksia, kun itse sovittelin kenkiä, ja kun miehelle ei löytynyt sopivia niin myyjäkin vain häipyi paikalta? Teki mieli heittää sitä myyjää kengällä.

1 kommentti:

  1. Mullahan myöskin nuo Supreme -kengät, mutta muutaman vuoden vanhempana vuosimallina. On tosi hyvä kenkä. Tuo kiristyssysteemi on loistava! :)

    Jotenkin nuo varuste- ja liikuntapaikkavalinnat osuvat aika usein yksiin toisista tietämättä. Ehkä ne vaan sitten on ne parhaat paikat ja varusteet! :)

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...