8. huhtikuuta 2009

Tuplatreeni

Tuplatreeni koostui boulderoinnista ja Elixian ryhmäliikunnasta.

Ensin suoraan töistä Cavelle, jossa taas päästiin vähän eteenpäin. Kyllä sitä kehitystä vaan väkisin tapahtuu, kun haastaa itseään tarpeeksi usein. Tällä kertaa taas yksi reitti lisää saldoihin ja kaksi jäi ihan pienestä enää kiinni.

Oli pakko lopettaa siinä vaiheessa, kun sormet vain eivät enää pitäneet ja tipahti selkä edellä patjoille ja nahkat olivat aika lähteneet käsistä. Kaikkeni siis tein. :)

1h 17min
syke ka 114 / max 169
578 kcal

Toinen treeni oli maanantain kokeilusta innostuneena Elixian VoimaTotalStep. Tällä kertaa oli eri ohjaja ja ei menty ihan niin kovaa. Täysillä sai silti tehdä, että jaksoi koko tunnin. Hyvin veti kyllä tämäkin ohjaaja, vaikka mikki ei toiminutkaan.

Ilmeisesti mulla on joko hyvä hyppimiskunto tai sitten todella huono lihaskunto, kun lihaskuntoliikkeiden aikana sykkeen olisi pitänyt laskea. Samassa pysyi ja välillä jopa oli korkeampi. Ohjaaja kyseli tunnin jälkeen, ihan oma-aloitteisesti, mittarin lukuja. Sanoin, että sykkeet ei laske lihaskuntoliikkeiden aikana, niin hän väitti, että se tarkoitta vain sitä, että mulla on hyvin keskikroppa mukana kaikissa liikkeissä. Ottipa siitä ohjaaja itselleen vielä muutaman lisäpinnan! :)

1h 1min
syke ka 139 / max 170
703 kcal

Hyvin jaksoi, vaikka en kummemmin tankannutkaan. Aamulla pikkasen isompi setti (1,5 dl) mysliä laktoosittoman kevyen maitojuoman kanssa ja höysteenä 2 dl light tuoremehua. Lounaalla puoli lautasellista salaattia (salaattia, tomaattia, kurkkua, porkkanaa, aprikoosia), 1/6 lautasellinen savulohta, 1/6 lautasellinen riisiä, 5 broileripyörykkää, 3 rkl kastiketta, 3 rkl guacamolea, 1 täysjyväleipäpala persiljalevitteellä (1 rkl)ja 1 dl pääsiäisrahkaa, jossa persikoita, ja juomana 2 dl laktoositon&rasvaton maitojuoma. Ennen kiipeilyä söin yhden Dexal Proteiinipatukan. Kiipeilyn aikana join n. 2 dl vettä ja kiipeilyn päälle join yhden Gainomax recovery -juoman ja jumpan aikana join n. 2 dl vettä.

1 kommentti:

  1. Kiitos jakamisesta. Tämän myötä innostuin ryhmäliikunnasta. Ajatuksena ainakin mielenkiintoinen. Voisinkin katsella, mitä vaihtoehtoja meillä on Lappeenrannan suunnalla. Uskon, että on todella motivoivaa, kun on ohjaaja ja myös muut ihmiset siinä ympärillä. https://www.fysio-eskola.fi/ryhmat

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...