15. huhtikuuta 2009

(Aita)juoksua

Oli jälleen yleisurheilutreenin vuoro. Paikka sama kuin viime viikolla, Esport Arena, ja ohjelmakin melkein. Tällä kertaa vaan jalat olivat hieman eri kunnossa kuin edellisellä kerralla. Lonkankoukistajat olivat hieman ottaneet itseensä pitkästä juoksulenkistä, joten alkulämmittely oli tehtvävä venytyksineen huolella.

Lämmittely: 4*400m
Lyhyet venyttelyt
6*1 min vedot, 1 min kävelypalautuksella
Venyttelyt
3*30m inkkarit
3*30m kinkka-kinkka-vuoroloikka
3*30m pituusponnistus yhden askeleen vauhdilla (2*ponnistava jalka, 1*heikompi jalka)
6*6 aitaa (76cm), 8m väleillä, välit neljällä asekeleella

Jos tekisi aitoja joka viikko, niin varmasti kesällä aika paranisi huomasti edellisiin vuosiin verrattuna. Tuo väärän jalan treenaaminen on kyllä haastavaa, mutta palkitsevaa. Joka kerta kehitystä tapahtuu huimasti. Viime kerralla oli 68cm aidat ja nyt 8cm korkeammat. Tästä ei onneksi enää nosteta, mutta väli pitenee 0,5m.

Päivän treeni teki hyvää myös Länsiväyläjuoksua silmällä pitäen. 1 min vedot olivat juuri sitä intervallitreeniä, josta viimeksi mainitsin.

Saldo:
1h 15min
syke ka 139 / max 184
848 kcal

Päivän päätteeksi venyttelin vielä kotona lonkankoukistajat, reidet, pakarat ja selän. Tänään onkin ihan hyvä olo, vaikka pelko oli pahemmasta.

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa Piia! Aitojenkin hyppelemistä! Teetkö oman pään mukaan, vai tuleeko jostain ohjelma?

    VastaaPoista
  2. Ups, hyppelijä olikin ilmeisesti blogin toinen kirjoittaja... No, joka tapauksessa. Propsit aidoista ;)

    VastaaPoista
  3. Kuten postauksen "allekirjoituksesta" näkee, niin aidat oli tosiaan Noran heiniä. On niitä tosin itsekin tullut välillä yliteltyä ja ensi kesän treeneissä varmaan lisää. :) MinkkiP

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...