8. maaliskuuta 2009

Tiukka perjantai, lautailulauantai ja sunnuntain lumikenkäily

Perjantai oli tosi tiukka. Aamulla herätys jo klo 7.30 ja heti aamiaisen jälkeen moottorikelkkojen selkään. pari tuntia ehdittiin pöristellä ennen kuin kelkat piti palauttaa.
FRWD ja Polar antaa ihan eri lukemia. Polarin kalorikulutukset romahtivat täysi, kun vaihdoin aktiviteettitason middlestä aktiiviseksi. Valitettavasti minulla ei ole omalla koneella FRWD:n ohjelmaa vaan se on Samilla. Joten tässä vain Polarin lukemia, joita täydennän FRWD:n luvuilla jossain vaiheessa.
Saldo:
2h 18min
Polar 307 kcal / FRWD 559 kcal
Polar 91bpm / 130 bpm

Kelkkailusta siirryttiin mäkeen. Monot jalkaan ja sukset alle.
Saldo:
3h 24min
Polar 519 kcal / FRWD 1424 kcal
95 bpm / 157 bpm

Ja koska oli viimeinen päivä milloin murtsikat olivat meillä käytettävissä, niin piti mennä myöskin vielä hiihtämään perjantai-iltana. Selkä ja hartiat olivat kyllä ihan juntturassa moottorikelkkailusta, mutta niin upeille laduille ei voinut sanoa ei.
Saldo:
52min
Polar 445 kcal / FRWD 475 kcal
147 bpm / 169 bpm
8,4 km
9,8 km/h
Lauantaina oli taas lautailupäivä, vaikka perjantain jälkeen tuntui, ettei pääse edes sängystä ylös. Koskemattomassa lumessa lautailu houkutteli kuitenkin sen verran, että ei voinut kieltäytyä.
Saldo:
5h 12min (sisältää kävelyn hotellille)
Polar 1412 kcal / FRWD (mittari töyttyi 4h41min jälkeen, kun olin unohtanut tyhjentää sen perjantain jälkeen) 2616 kcal
109 bpm / 159 bpm

Sunnuntaina ennen lähtöä kotia kohti ehti vielä kokeilemaan lumikenkäilyä, joka osoittautui ihan superrankaksi. Luni oli nimittöin sen verran pehmeää, että lumikengät jalassakin upposi välillä haaroja myöten. Kavuttiin Kaunispään päälle ja laskettiin ylös raahatulla pulkalla alas. Ihan mielettömän mukavaa.
Saldo: (FRWD:n muisti oli yhä täynnä...)
2h 12min
735 kcal
117 bpm / 147 bpm

Nyt on hiihtolomaviikko takana. Todella mahtava lumiloma. Lunta nimittäin riitti ja kelit sekä olosuhteet olivat muutenkin oikein otolliset talvilajien harrastamiseen. Parasta viikossa oli lumilautailu puuterilumella ja pulkkamäki. Ikävintä päin puuta ajettu moottorikelkka, joka tuli kalliiksi.
Onneksi täällä etelässäkin on vielä talvi ja pääsee ottamaan viimeiset irti laduilta ja rinteestä. Ja onhan tuossa vielä yksi hiihtopainotteinen reissukin tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...