27. maaliskuuta 2009

Kevyttä salitreeniä - ja golfia

Eilisen fyssarin jälkeen tuntemukset lavan seudulla olivat normaalit eli ei mitään suurempaa helpotusta huomattavissa. Suunnitelmana oli siis suunnata salille ja vetää kevyt kuntopyöräsessio.

Polkemista 25min suht reippaasti (fillarin mittarin mukaan 180kcal)
n. 100 erilaista vatsaa ja venyttelyä (pyrin antamaan lavan seudulle "armoa" enkä tee selkiä)
Prässi 3x8x60kg (vaakatasossa)
Pohkeet istuen 3x15x20kg
Loitontajat 3x15xn.30kg

Ihan ok setti huomista salibandyturnausta silmällä pitäen, mittari vain jäi kotiin. Viikonloppuna pitäisi kuitenkin ottaa Polarpersonaltrainer -nettipalvelu tehokkaampaan käyttöön ja kirjoittaa vähän FT60:n käyttökokemuksista.

____________________________________________________________________________

Golfhallissa

Perjantaina aloitettiin kesälajeihin valmistautuminen golfilla Draiv'in -golfhallissa Riihimäen seudulla. Halli sijaitsi keskellä metsää, eikä sinne olisi ehkä löytänyt ilman opasta.

Halli on ilmeisesti jokin vanha varasto tai se on ollut teollisuuskäytössä. Muodoltaan kaarimainen ja sisällä lämmitys. Hallissa on n.10 lyöntipaikkaa, puttausalue, chippausalue ja simulaattori. Tunti lyöntiaikaa maksaa 15 euroa ja lyödä saat niin paljon kuin jaksat. Meillä kävi tuuri, meidän jälkeen ei ollut tulijoita ja halli oli muutenkin tyhjä meitä ja simulaattoripelaajia lukuunottamatta, niin saimme lyödä 1,5h.

Onneksi alkuun tuli juuri golfkurssilla olleilta hyvät muistutukset ja neuvot, joten homma lähti sujumaan heti alkuunsa. Ihmeen hyvin osasin pitää paketin koossa ja muistin lyönnin oleellisimmat komponentit. Hyviä osumia tuli niin raudoilla, puilla kuin chipperilläkin.

Minulla on tällä hetkellä Penn -merkkiset naisten aloittelijan mailat. Hyvin sopivat minulle. Ovat kevyet, mutta kyllä niilläkin tarvittaessa ja hyvällä osumalla lähtee.

Sykemittaria ei 1,5h lyöntisetillä ollut mukana. Alemman käden (oikean) pikkusormi otti vähän itteensä, samoin selkä. Muuten aika leppoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...