3. toukokuuta 2009

Pidempi maastopyörälenkki

Lauantaimyöhäisillan ohjelma oli maastopyörälenkki.
2h 32min
19,65 km
syke ka 131 / max 177
1448 kcal
nopeus ka 7:44 min/km / max 2:08 min/km
nousua 275 m / laskua 245 m

Käytiin katsastamassa uusia reittejä Leppävaaran suuntaan ja ihan lähimetsissäkin. Kyllä niitä löytyi ihan mukavasti. Laajalahdesta löytyi myös pari ihan kelpoa DH-rataa. (downhill) Pitää käydä testaamassa paremmalla ajalla.

Lenkki oli mulle aika rankka. Reisissäkin alkoi tuntua parin tunnin jälkeen ja otsaa kiristää energioiden vähetessä. Loppumatkasta menin raivolla juurien ja kivien yli sekä ylös kalliota. Alkumatkasta ei uskaltanut, lopussa ei jaksanut nousta pyörän selästä.

Samin keskisyke oli 80 ja kaloreita kului 800 kcal, ei kai ole yllätys kummalle laji on tutumpi...

3 kommenttia:

  1. Eksyin tässä muutama päivä sitten lukemaan blogianne ja mielenkiintoiselta vaikuttaa. Olen itse myös harrastanut kaikennäköistä ja uudet lajit kiinnostaa aina :) Täältä on mukava hakea myös ideoita omaan lajirepertuaarin. Suosikkilajeista löytyi monta omaakin suosikkia.
    Uskomattoman paljon te kerkeätte!

    VastaaPoista
  2. Ohhoh miten suuri ero teidän keskisykkeissä.
    Samaa mieltä edellisen kanssa tosta ehtimisestä.

    VastaaPoista
  3. Hienoa, että olemme saaneet lisää lukijoita! Kommentteja on aina mukava saada ja hyvä, jos pystymme antamaan lisävirekkeitä muillekin. Yritämme kovasti kehittää blogiamme ja toivottavasti saamme viimeistään kesän aikana pystyyn oman saitin osoitteeseen sporttaajat.com.
    MinkkiP

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...