31. toukokuuta 2009

Mailatestausta

Lauantaina oltiin valittu lajiksi golf. Ihan hyvä päätös, koska jalat eivät todellakaan olleet mitenkään riemuissaan perjantain ottelusta. Suuntana siis Löfkulla ja Golfcenterin Demokeidas. Olin jo aikaisemmin viikolla käynyt Vantaanportin myymälässä vähän katsastamassa mailoja ja nyt piti lähteä testaamaan ne käytännössä.

Minähän aloitin golfin vasta viime vuonna ja toin silloin jenkeissä ihan kelvollisen Lady Fairwayn aloittelijasetin. Nyt kuitenkin kierroksia on hieman enemmän takana ja taitokin on onneksi jonkin verran kasvanut, niin nuo naisten softivarren mailat ovat vähän liian heppoista kamaa mulle. Ja 62 vuotias äitini suoritti juuri green cardin Botnia golfissa ja luonnollisesti tarvii nyt mailat. Enpä ihan heti arvannutkaan, miten kalliiksi tuo äitienpäivälahja oikeastaan tulee...

Joka tapauksessa esikatsastin viime viikolla Wilsonin Di9 setin seniorimiesten varrella sekä Fybridin. Vaihtoehtoisina rautoina otin testiin myös Callawayn x-22 setin. Callaway tuntuivat käteen paremmilta rangella, joten otin rauta 8:n ja 6:n matkaan par3 rundille Fydridi 4:n lisäksi. Fybridistä tuli saman tien ehdoton suosikki ja eiköhän tuosta Callawayn rautasetistäkin pidä ruveta tiedustelemaan hintaa.

Sunnuntaina olisi tarkoistus tyypata vielä driverit.

Mukana matkassa Polarin kanssa. Rangella meni loistavasti, kentällä surkeasti. Ainakin tietää, että pitää treenata!
Range:
20min
syke ka 114 / max 132
138 kcal

Kentällä:
1h 27min
2,74km
syke ka 117 / max 154
603 kcal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...