3. toukokuuta 2009

Nyt loppui rallattelu

Sunnuntai sai hyvän startin Löfkullan par3 kentällä. Rangella oltiin jo ennen kymppiä mikä on mielestäni hyvä saavutus Vappu-viikonloppuna. Lavat suostuivat yhteistyöhön, eikä vatsalihasten kanssakaan ollut ongelmia. Muut eivät tosin näyttäneet tekevät lämmittelyksi vatsalihasliikkeitä rangematolla...

Peli kulki huomattavasti paremmin kuin vuosi sitten tähän aikaan. (Toisaalta, jos ollaan ihan tarkkoja, niin mähän suoritin green card kurssia tasan vuosi sitten.) Par jäi näkymään ainostaan kentän nimessä, tuloskorttiin sitä ei tarvinnut kirjata. Palloa ei tosin tarvinnut myöskään nostaa taskuun, joten pitää olla ihan tyytyväinen. Talvellahan tuli treenailtua tämän lajin lyöntejä tasan nolla kertaa. Noralla oli matkassa Polar + gps, joten lukemia tässä:
1h 39min
2,28 km
syke ka 100 / max 142
460 kcal.

_________________________________________

Koska fiilis oli hyvä, niin kävin tekemässä "herättelevän puntin". Kropasta irtosi hikeä siihen malliin jo 10 minuutin kuntopyöräsetin että Vappuna oli todellakin tehty muutakin kuin urheiltu. Venyttely ja vatsa+selkäliikkeet tekivät terää. Lisäksi kevyillä painoilla penkkiä, rinnallevetoja, etu-ja takareidet sekä soutuliikkeitä. Hommaan meni tunti, Polar edelleen "turvallisuussyistä" kotona. Syke tuntui nousevan nimittäin turhan herkästi jo golfkierroksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...