26. toukokuuta 2009

Kilpailuun valmistava

Maanantai-iltana tehtiin perjantain miniotteluun valmistava treeni. Allekirjoittaneella pohkeet oli aika jumissa vielä perjantaisesta juoksutreenistä ja tuli myöhästyttykin sen verran, että treeni jäi puolinaiseksi. Onneksi päälle oli vielä HKV:n aikuisten yleisurheilukoulu, jossa lajina 3-loikka.

MinkkiP ja koutsi juoksivat ennen mukaan tuloani 8x henkselit (nurmikentän kulmasta kulmaan)
Ja minä pääsin mukaan kun juostiin 2x60 m, 2x80 m, 2x100 m. Joista toista 80 m en juossut, kun kävin ilmoittautumassa opetukseen.

Aiukuisten yleisurheilukoulussa tehtiin ensin 4x 30m vuoroloikkaa, sitten 4x 20m kinkka (2x per jalka). Lopulta siirryttiin hiekalle, jossa ensin 2x kahden askeleen vauhdilla ja lopuksi pari kertaa omalla vauhdilla, joka oli minulla n.6 askelta.

Kinkkajalan sivureisi tuntui ikävästi, myös pohkeissa kiristi. Kimmoisuus oli täysin kateissa ja samoin hermotus. Ehkä jalat saa juuri ja juusi auki perjantain miniotteluun.

Juoksutreeni:
35 min, syke ka 123 / max 171, 279 kcal

3-loikkatreeni:
1h 11min, syke ka 118 / max 162, 528 kcal
__________________________________
3-loikkaa ei ole tullut kokeiltua pariin vuoteen, joten jännitys oli lähes huipussaa kun piti kokeilla pääseekö lankulta (8m) hiekalle asti. Onneksi jaloista löytyi vielä sen verran terää, että "kesän kärkitulos" noin 6 askeleen vauhdilla lenkkareilla tuli tehtyä. Koska 10m meni rikki, niin uskallan ehkä jopa asettaa tavoitteeksi 11m rajan rikkomisen kesällä. Saas nähdä miten akan käy... MinkkiP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...