1. kesäkuuta 2009

Biitsiä

Sunnuntaiaamu alkoi biitsillä. Ilma oli lämmin jo heti aamusta ja ranta tyhjä ihmisistä. Hietsuhan on koulunsa päättäneiden suosikkipaikka. Ja niin tänäkin vuonna. Niinpä paikkaa sai aikalailla puhdistaa ennen ja pelin aikana, ettei sattunut pahempia haavereita. Yksi rikkoutunut pullonpohja löytyi noin viiden sentin päässä jalasta.

Koska ilma suosi, niin pelikin sujui. Minkki P ja minä runnoivat neljä erävoittoa siten, ettei vastustajat saanneet missään erässä kymmentä pistettä. Syöttö oli vahva molemmilla. Lisäksi pallo nousi kohtuullisesti.

Tästä on hyvä jatkaa kesä läpi biitsaille, jos vain kelit sallii.

Polaria ei ollut, mutta veikataan, että kahden tunnin setissä kului n. 1000 kcal. Syke oli korkealla kuumuudesta ja parista hypystä pehmeällä alustalla.

4 kommenttia:

  1. Mä muuten jatkoin samaan tyyliin ja pelasin vielä eräänkin Minkkien joukkueesta pelipaikkaa hakevan daamin kanssa miesten verkolla luonnollisesti miehiä vastaan. Voitto tuli. :)

    VastaaPoista
  2. Onhan se nyt selvä, ettei miehistä ole minkkejä kaatamaan! :)

    VastaaPoista
  3. Biitsiä pitäisi kyllä ehdottomasti päästä pelaamaan!

    VastaaPoista
  4. Ei muuta kuin rannalle vaan! Helsingissä pelaamaan pääsee ja parhaat kentät löytyy Hietsusta ja Laajasalosta, Tampereella Pyynikiltä ja Kaukajärveltä.

    Kannattaa tsekata hbv.fi ja bvt.fi , jos pelaaminen kiinnostaa yhtään enemmän!

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...