28. kesäkuuta 2009

Sunnuntain kesäpäivä

Sunnuntain kelissä ei ollut mitään vikaa ja näin ollen suunta oli kohti Hietsua jo kympiltä. Siellä täysi päivätyö - viitisen erää beachvolleyta sekä "raivokasta" auringonottoa pitkälle iltapäivään.

Varsinainen treeni vedettiin kuitenkin Eltsussa. Jalat olivat tosin kaikkea muuta kuin terävässä iskussa. Ilmeisesti tuo hiekan polkeminen ei juuri herkistä...

Eltsussa alle hyvä verryttely - kerrankin ei tarvinnut olla kaksia housuja päällekkäin - ja päälle parit rennot vedot nurmikolla. Muutama lämmittely hyppy lenkkareilla ja n.8-10 hyppyä korkeuksista 140-145. Alku oli hankalaa, mutta loppua kohti juju löytyi.

Korkeuden jälkeen siirryttiin hiekkakasaan. Tarkoitus oli testailla 12 askeleen juoksuvauhtia. Olihan tuo aika outoa, mutta askel osui varsin hyvin ja jonkinlainen ponnistus sieltä saatiin kuitenkin aikaiseksi. Kolme hyppyä "täydellä" vauhdilla ja päälle muutama ponnistus löysästä vauhdista. Lopuksi kolme n.80m rentoa vetoa nurtsilla ja loppuverkka. Mikäs näissä keleissä on treenatessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...