7. kesäkuuta 2009

Katusählyä Vantaalla

Minkit Racing Team kävi lauantaina niittämässä mainetta ja kunniaa Vantaalla katusählyturnauksessa. Voitot kerättiin kaikista viidestä pelistä, mikä siis tässä tapauksessa tarkoitti turnauksen voittoa. Kalenteriin tuli samalla yksi merkintä lisää - Kampintorilla pelaan finaalit 29.8.

Ja muutama esittelysana katusählystä:
Kentällä on samanaikaisesti 3 kenttäpelaajaa/joukkue, ei maalivahteja. Vaihto-oikeus on rajoittamaton (ns. lentävä vaihto). Joukkueen maksimikoko on kahdeksan henkilöä. Peliaika on 1 x 12 minuuttia. Käytetään minisählymaalia. Maalin edessä puolikaaren muotoinen maalialue, jonka säde on 150 cm. Pelaaja ei saa koskettaa maalialuetta millään kehonsa osalla. Maalialueen yliastuminen on kuitenkin sallittu. Mailalla pelaaminen on sallittua maalialueella.
Hyökkääjäpelaajan maalialuerikkomuksesta tuomitaan vapaalyönti. Puolustuspelaajan maalialuerikkomuksesta tuomitaan rangaistuslyönti. Rangaistuslyönti suoritetaan keskipisteestä suoraan tyhjään maaliin.


Vaikka peliaika ei päätä huimannut, Polar oli silti toiminnassa.
Kaloreita kului päivän peleissä yli 900 ja maksimisykkeetkin saatiin käväiseen jopa lukemissa 182. Sinänsä kelpo saavutus, kun ottaa huomioon kentän koon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...