27. kesäkuuta 2009

Lauantain superpäivän suunnitelmat uusiksi

Lauantaina piti olla upea keli ja sitä myöten koko päivä sporttailua ulkona. Tein jopa eväät perjantaina valmiiksi ja otin kylmälaukinkin eteiseen odottamaan. Kuinkas sitten kävivään - lauantaiaamuna sataa vettä.

Varhaiset golfit oli kuitenkin Paloheinään sovittu, joten käytiin hoitamassa ne pois alta. Ei mitään megasuorituksia, mutta ei katastrofiakaan. Pallosaldokin jäi plussan puolelle driverin käytöstä huolimatta. Par3 kentän rundiin meni vajaat pari tuntia. Kenttä ei ollut ihan toivottamassa kunnossa, mutta eiköhän Paloheinä ole tämän kesän osalta nyt nähty.

Alkuillasta oli sovittu treenit Eltsuun. Päivällä vilahtanut kelvollinen sää oli historiaa ja sataa tihuutti taas riemukkaasti. Lajitreeninä oli keihäs, päälle muutama kuulanheitto. Juoksut päälle: 3x200m + 3x100m. Ei ihan toivotonta.

Veteraanien SM-kisoihinkin on nyt ilmoittauduttu. Vaatimattomasti tuli valittua viisi lajia ohjelmaan: 100m, korkeus, pituus, keihäs ja 3-loikka. Tavoitteena vähintään yksi mestaruus ja mitali joka lajista.

2 kommenttia:

  1. Kattelin tänään keihäskarnevaaleja ja totesin että tsiisus, mähän olisin jopa voinut pärjätä siellä vikaksi jääneelle! Sen verran tuli joskus paiskottua keppiä vaikka ansioituneimmat tulokset kuulasta aikoinaan tulikin ; SM 4. :). Mörssäri mikä mörssäri.
    Mistä lajista on tavoitteena mestaruus?

    VastaaPoista
  2. Ei kun keppi käteen ja viskomaan! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloitella uudestaan. :)

    Ei ole mitään tiettyä lajia kiikarissa. Korkeudessa tosin ehkä parhaat saumat. Torstaina on kisat Eltsussa ja sen jälkeen näkee, miten hypyt kulkee.

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...