28. elokuuta 2012

Viikko 34 - Huihai

Menipä se viikko sitten niin nopeati, etten ehtinyt edes tajuta. Tässä kootusti viikon sportit:

Tiistai
Rollareilla kalliota koluamassa. Kolme reittiä yläköydellä, yksi viitonen ja pari kuutosta (Pingviini ja Bukovski). Kuutoset liian tiukkoja mulla mennä puhtaasti. Lopuksi illan pimeydessä 5b liidinä, kun oli pultattu.

Keskiviikko
Lentiksen peruunnuttua väkipulan takia, ohjelmaan tuli boulderointia Boulderkeskus Konalassa. Aivan loistava kerta. Toppasin elämäni ekan kerran hänkkireitin (5) ja muutkin reitit tuntui sujuvan paremmin kuin koskaan. Aivan mahtava fiilis! Kuus-miinusta vaikeammat ovat kuitenkin vielä liian vaikeita.

Torstai
Kiipeilyt jatkui sisätiloissa, nyt Kiipeilyareenalla. Yllättävän hyvin jaksoi kahden edellisen päivän jälkeenkin ja toppasin pari vaikeaa 5c:tä yläköydellä helpompien lisäksi. Liidaamiset jätin Samille.

Perjantai
Ei varsinaista sporttia, mutta tanssilattialla tuli muutama kalori kulutettua kesäjuhlissa.

Lauantai
Loistavan kelin siivittämä eikun ulos. Uusien reittien metsästys Kvarnbyssä tuotti kolme hienoa saalista. Vasemman reunan viitoset (Sista Solstraden ja Kiemura) ja kuutonen tuli topattua ylläköydellä. Kuutonen ei ihan puhtaasti, mutta kuitenkin. Loppuun yhden projektin viimeistely, kun yläköydellä topatun 5c tikkasin liidiksi.

Sunnuntaina
Köysittelyn jälkeen taas matalammille kiville, eli boulderoimaan. Nyt Taivaskalliolle ihan oikealle graniitille. Viimeksi testasimme Länsimuurin, nyt Keulamuurin, joka tarjosikin mukavasti reittejä. Lähinnä viitonen oli meidän päätaso, sekin jokseenkin helppo. Kuutoset ei minulta kuitenkaan nouse ollenkaan. Vasemmalta lähdettiin ja toppauksia tuli seuraavasti: Kahva, Grépon, Kummituslaatta, Keulakäytävä, Karhea laatta, Kuusimuuri, Pihtinousu, Läppä, Punasukka, Kari-Viiru, Varvasnousu ja Homemuuri.

Laitetaan loppuun vielä tämän viikon alku, eli maanantaina lentistä 1,5h valmentaen ja itse vähän pelaten. Tulipa tuota myös punnerrettua, kyykättyä, hypittyä ja tehtyä vatsoja ja kylkiä. :) /N
        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...