6. elokuuta 2012

Punttia ja tennistä loppuviikko

Tiistaina kuntopyörä sai kyytiä Elixiassa ja päälle taas tutusti jalkapuntti. Vapaiden painojen kätö ei edelleenkään luonnistu, koska en pysty olkapään takia pitämään tankoa olkapäillä. Onneksi noita välineitä riitti muutenkin. Kokeilin myös kevyttä käsijumppaa, eikä se tuntunut lainkaan pahalta.

Keskiviikkona käytiin treenaamassa vasuri kuntoon tenniksessä perjantain turnausta varten. Yllättävän hyvin se sujui. Ilmeisesti vasemmalla puolellakin on jonkinlaista koordinaatiota. Illalla vielä Laaksolahteen filarilla ja takaisin ja päivä oli pulkassa. Kieltämättä nyt myös ymmärrän, miksi maantieajoon tarkoitetut pyörät eivät ole täysjousitettuja maastofillareita... Onneksi kunto on pirun kova. ;)

Perjantaina pelattiin sitten kuusi 25 minuutin nelinpeliä Taiviksella. Mä olin lähinnä statisti, kun pelipari hoiteli matsit himaan. Kyseessä oli sekaneluri, joten kyllä mä otin naisten syötöt vastaan, mutta ei ne järin suuresti lopputulemaan vaikuttaneet. Pirun kivaa oli joka tapauksessa ja yllätys oli suuri, miten paljon pelit tntuivat erityisesti alaselässä. Kai siellä kentällä tuli jotain sitten tehtyä.

2 kommenttia:

  1. Terse! Teidät molemmat Minkki P ja Nora on haastettu mun blogissa. =) Olkaapa hyvät vaan. =D

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...