8. elokuuta 2012

Sisällä

En muista milloin viimeksi olen treenannut lentopalloa jo elokuussa. Biitsi on vienyt kesätreeneistä voiton useampana vuotena. Ehkä tämä tarkoittaa, että ollaan astetta totisemmin liikkeellä, kun jo nyt on saanut raahattua itsensä sisälle halliin, laitettua sukat jalkaan ja vielä solmittua kengönnauhatkin. Polvisuojia ei vielä maanantaina ollut, koska toimin lähinnä valmentajana.

Tytöt veti hyvi, hieman on vielä hienosäätöä tekniikoissa, mutta hyvällä asenteella olivat. Itse tein kaikki fysiikat mukana, jotten jää jalkoihin sitten kun on tarvetta lajitreeneissä. ;)

Sisälle menin myös kiipeilemään. Ja hei, ihan yksikseni, varmaan ekaa kertaa elämässäni. Paikkana Boulderkeskus Konala. Tunnin verran vedin melkein ilman taukoja. Välillä piti kyllä puhelimesta selvitellä suomalaisten tuloksia olympialaisissa, mutta kokonaisuudessaan hyvinkin tehokas setti. Helpot meni tosi helposti niin ylös kuin alas, vaikeammissa, ei pää toiminut, joten menivät vähän liian vaikeiksi. Kivaa oli ja jo haluttais uudestaankin ratkomaan noita muutamia projekteiksi jääneitä.

Tämä viikko on siis lähtenyt mukavasti käyntiin liikunnallisesti ja jatkukoon sellaisena. Tykkään! /N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...