8. elokuuta 2012

Kisafiilistä urheilukentällä

Tiistai-iltana vedin taas treeniä säbäjengille Granin urheilukentällä. Jengi tuntui olevan aika innoissaan kesätauon jälkeen ja ilmeisen fiiliksissä olympialaisista.

Aloitettiin treeni normikoordinaatioilla, mistä jatkettiin aitakoordiksiin (2x5x6 aitaa). Mukana oli monta innokasta kokeilijaa, joten seuraavaksi otettiin vielä lisää aitakoordinaatioita ja muutama tipsi, minkä jälkeen halukkaan saivat kokeilla aitajuoksua. Kaunistahan se ei ollut, mutta uskalluksesta propsit tytöille. Pari aitaa oli maksimi, mitä laitettiin peräkkäin.

Sprinttejä otettiin lähinnä torstain testit mielessä. Allekirjoittanut näytti mallia lähtöasentojen ottamisessa, mutta jätin juoksemiset tytöille. Sokerina pohjalla otettiin muutama 'oikea' lähtö. Ei varastamisia. :)

Juoksujen jälkeen otettiin kevyitä loikkia (tasahyppyjä ja 5-loikkaa) hiekkakasaan. Lopullisen bonus oli pieni pituushyppykisa loppuun askelmerkkijuoksujen kera. Itse tein loikat ja hyppäsin pituutta pari kertaa. Loppuun pari kierrosta hölkkää ja venyttelyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...