19. huhtikuuta 2010

Minkit Racing Team jyräsi N30 salibandyn SM-sarjassa

Minkit Racing Team pelasi kaudella 2009-2010 ensimmäistä kertaa salinadya N30 SM-sarjassa. Osa pelaajista oli metsästänyt kyseisen ikäluokan kultaista mitalia jo toista kymmentä vuotta, mutta mitä ilmeisimmin väärässä jengissä. Tälle kaudelle kerättiin kasaan porukka, jolla ei ollut muuta tähtäintä kuin voitto finaalissa-

Minkit eivät hävinneet yhtäkään ottelua koko alkusarjassa. Pari kauneusvirhettä tuli tosin tasapelien muodossa, mutta finaaliturnaukseen lähdettiin kärkipaikalta. Itse olin lauantaina vielä pelaamassa lentiskarsintaa Kisiksellä, kun muut säbä-Minkit voitivat lauantain pari peliä kotiin ja varmistivat lohkovoiton.

Sunnuntaina päästiinkin sitten ottamaan mittaa pohjoisen lohkokakkosta vastaan ja nuijittiin Tampere maanrakoon. Finaalissa vastaan tuli viime vuosien mestarijoukkue Oulu. Varsinainen peliaika päättyi 3-3, minkä jälkeen aloitettiin 10 minuutin jatkoerä maalista poikki -systeemillä. Minkit ratkaisivat SM-kullan itselleen, kun jatkoaikaa oli pelattu reilu minuutti. Hyvä me!