26. huhtikuuta 2010

Biitsiä biletyksen päälle

Lauantain sportit koostuivat tanssimisesta ja kävelystä. Tai taisihan tuo mennä vähän sunnuntain puolellekin. Mutta ainakin pari tuntia tuli heilutettua takamusta musiikin tahtiin, ei ihan kevyttä. Kävelemään joutui kelin takia. Oli sen verran kylmä, ettei olisi voinut seistä väh. 30 min jonossa. 20 in reipas kävely sen sijaan piti lämmön yllä koko ajan.

Sunnuntai-iltana oli biitsitreenit. Kuusi paikalla, joten hyvät treenit oli tulossa. Alkuun palllottelua, sitten hyökkäystreeniä ja puolustustreeniä ja lopuksi side-outia. Noin 30 min jälkeen loppui kunto, vatsaa alkoi polttaa, eikä jäsenet liikkuneet. Kynsikin irtosi varpaasta. Loppuun asti tuli vedetty, vaikka olikin tahmeaa ja taidotonta. Edes syke ei juuri noussut, vaikka oli ihan puhki.

1h 31min
syke ka 123 / max 164
741 kcal

Osaatteko kertoa mikä siinä on kun vammoja tulee, niin niitä tulee koko ajan samalla puolelle kroppaa. Nyt on oikea olkapää aika kireänä, peukalo loukkaantui viimeisessä lentismatsissa, kynsi lähti oikeasta isovarpaasta ja oikea jalkapöytä loukkaantui Åressa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...