23. huhtikuuta 2010

Hallitirsat

Kesän tirsat aloitettiin Salmisaaren hallilla. Viikkokisat on hauska tapa pelata oman tasoisten kanssa, eikä siellä tarvita paria. Minä en ole käynyt aikoihin viikkokisoissa, joten joutuisin pisteettömänä lähtemään pohjalta. Siellä en ihan heti kohtaisi omantasoisiani. Niinpä kävin pelaamassa hallitirsat, jotta kesälle tulisi edes muutama piste.

Alkuun lämpö Elixialla, päälle vastuskumia, sitten pelit. 6 erää kahden erän satseissa. Lähinnä syöttöpeliä, mutta tuli siellä muutama hyökkäyskin. Pelasin kahdessa lohkossa, koska yhteen lohkoon tarvittiin täytepelaajia. Omassa lohkossa pelasin +25 ja voitin sen. Täytepelaajan pelasin +27 ja voitin senkin. Täytepelaajana pisteitä ei merkata mihinkään, mutta tulipahan treeniä.

Saldo:
2h 48min
1402 kcal
syke ka 126 / max 183

Biitsin jälkeen 30 min infrapunasaunassa. En ole pahemmin Elixian saunoissa käynyt, joten en tiedä mikä on ollut käytäntö puhumisen suhteen. Tuolla ihmiset ovat todella ystävällisiä ja juttelevat ja kuuntelevat täysin tuntemattomiakin ihmisiä. Minäkin olen rohkaistunut ja avannut suuni muutaman kerran. :)

Alovera ja infrapunasauna ovat olleet todella suuri apu palautumisessa. Lihakset eivät ole olleet ollenkaan kipeät, vaikka niitä onkin käytetty kovasti biitsillä. Lisäksi olo on virkeä ja joka liikkuvuus on lisääntynyt lämmön myötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...