5. syyskuuta 2011

Viime viikko

Viikko alkoi maltillisesti pron opissa. Lyöntivirhe saatiin osapuilleen korjattua ja driverista tuli jälleen lempimaila. (Jään mielenkiinnolla odottamaan, miten pitkään...)

Tiistaina tuli pakollinen lepo duunijuttujen takia, mutta keskiviikkona kävin avaamassa niska/hartiaseutua heti aamutuimaan hierojalla ja illalla oli taas täysi yritys päällä Liikuntamyllyssä. Hieman meinasi tosin hermo mennä, koska juokseminen oli erittäin kivuliasta. Lönköttelemään kyllä pystyi tunnin verran, mutta ei se kivaa ollut.

Torstaille tuli vuorostaan matkapäivä ja perjantaina siirryttiinkin viikon huipennukseen Vierumäelle. Perjantai-iltana oli ensin ohjelmassa tunti korista 3 vs 3. Lauantai aloitettiin tunnilla tennistä ja siihen keskivartaloliikkeet ja venyttelyt päälle punttiksella ennen siirtymistä illan suussa rangen kautta Cookelle. Keli oli lievästi sanottuna epävakaa ja kun etuysin aikana oli kolmeen kertaan tullut reippaasti vettä, totesimme että kokeillaan tätä lajia sunnuntaina uudelleen.

Sunnuntain aloitin aurinkoisella urheilukentällä lämmittelyn ja aitakoordinaatioiden merkeissä. Siitä sitten salille jumppaamaan (prässi, ylätalja, etureidet) ja piiiitkät venyttelyt päälle. Pieni lounaspaussi väliin ja sen jälkeen täysi rundi Cookella. Maila lensi jo kolmannella väylällä, mutta onneksi ajatuksen jyvä löytyi ja sain kasaan 33 pistettä. Siitä on hyvä jatkaa kohti tulevan viikon kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...