18. syyskuuta 2011

Sunnuntain leppoisat

Jatkoin lauantaina esiin otetun maastopyörän käyttöä. Tänään kylläkin ihan siirtymisiä varten. Käväisin Laajalahdessa Villa Elfvikissä markkinoilla, vai mikä myynti se olikaan, kun paikalla oli kaksi myyjää. Oli pakko mennä pyörällä, sillä auto oli muussa käytössä ja busseilla olisi mennyt tunti suuntaansa. Mukava sunnuntaipyöräilyhän siitä tuli, vaikka huomasi heti penkkiin istuessa, että edellisenäkin päivänä on ollut satula alla.

Paluumatkalla oli useampi kilo tavaraa respussa ja se tuntui kohttuullisen painavalta. Jos joskus kulkisin työmatkoja pyörällä, niin pitäisi olla a) kori pyörässä, b) pystyasentoisempi pyörä tai c) tavarat vietynä etukäteen työpaikalle. Anyway 10 km ja 40 min, ei huono isoilla nappuloilla.

Sunnuntai-iltaan pistin vielä menoksi puntille. Viikkoon piti saada keskiviikon jalkapuntin vastapainoksi ylävartalopuntti. Niinpä tehokas tunti ensin polkua, sitten venyä, sitten corea ja olkapäiden lämmittelyt Kinesis-laitteilla. Varsinaisia punttiliikkeitä tein kolme: työntö käsipainoilla, soutu ja ojentajat taljalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...