18. syyskuuta 2011

Viikko paketissa

Maanantaina edettiin peruskuvioiden mukaan eli Elixian kautta biitsihallille. Tiistaina oli vuorossa lentistä Kisiksen parketilla. Haastetta oli enemmän henkisesti kuin fyysisesti, koska porukkaan mahtui jos jonkinlaista yrittäjää.

Keskiviikko toi vaihtelua perusviikkoon. Säbän sijaan suunta olikin Malmille ja ohjelmassa oli jalkapuntti. Jätin perusprässin väliin, mutta tein kunnon treenin etureisille ja pohkeille EastBodyllä Vihavaisen ohjeistuksella.

Jalat palautuivat suhteellisen hyvin ja torstaina oli taas vuorossa lentistreenit Kisiksellä. Tempo ei ollut mitenkään järin huima, mutta ihan ok hiki siinä irtosi.

Perjantaina olikin sitten viikon pelottavin päivä, kun vuorossa olivat Finnish Tourin finaalit Nordcenterin Freamillä. Oma tiimi selvisi siellä hienosti kolmanneksi, vaikka meikäläinen jonkin verran jännittikin etukäteen. Ilmeisesti oikea kisatilanne sopii mulle myös golfissa. 35 pinnaa kisakentällä oli hyvä suoritus.

Vasen pohje otti pahasti itseensä puntin jäljiltä ja oli lähes totaalisessa krampissa lauantaiaamuna. Kylmää, icepoweria, feldeniä - oli päivän resepti. Urheilukentälle menemistä ei tarvinnut edes miettiä vaan sen sijaan kaivoin fillarin varastosta ja suuntasin Noran kanssa maastoon. Tunti Keskuspuistossa sai hien pintaan eikä vähintään aika kovien korkeuserojen takia.

Näyttää siltä, että sunnuntaista tulee lepopäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...