11. syyskuuta 2011

Viikonloppusportit

Viikonloppusportit sijoittuivat perjantaille ja sunnuntaille. Perjantaina 45 min tehokas salisetti. Alkuun 20 min lämmittely polkien, sitten venyttelyt ja keskivartaloa, lopuksi lisää koko kehin treeniä, kun edellisinä päivinä oli tehty jalat ja kädet, eli rinnalleveto ja ylöstyöntö sekä tempaus. Paikkana oli jälleen Sello, joka oli huomattavasti mukavampi paikka, kun väkeä ei ollut tungokseen asti. Lehtitarjontakin oli hyvä, kun viimeinen Anna ja Exclusive olivat tarjolla, kirja nimittäin unohtui autoon.

Lauantaina pikkujumppaa 10 kiloisen Leo-pojan kanssa, mutta ei mitään merkittävää. Urheilupuoli hoitui paremmin ammattilaisten puolesta ensin Suomi-Ranska miesten lentopalloa EM-kisoista, sitten Suomi-Ruotsi-yleisurheilumaaottelua ja lopuksi US Openin välierää Federer-Djokovic.

Sunnuntaina heti aamusta sienimetsään, jossa tuli viihdyttyä pari tuntia. Kävelyä tuli alkuun jonkun verran, mutta loppuaika meni lähinnä kyykkiessä, kun sieniä löytyi todella paljon. Mustaa torvisientä, kanttarelliä, suppilovahveroa, orakkaita ja tatteja, Myös muutamia mustikoita ja puolukoita tuli poimittua. Melkoista reisijumppaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...