24. syyskuuta 2011

Lauantaina pihalla

Lauantai meni suurimmaksi osaksi pihalla. Aamu alkoi kello kahdeksan teellä Master Golfissa. Olin jo ajatuksellisesti pakannut golf-kauden historiaan, mutta toisin kävi, onneksi. Mieli oli rento ja odotukset nollassa kierrokselle. Siinä oli ilmeisesti hyvän rundin avain. Kohtuullisia avauksi, loistavia välilyöntejä, hienoja putteja ja pari ihan kelpo tulostakin. Mukaan mahtui toki myös huonompiakin lyöntejä, mutta positiivinen mieli jäi tulevaisuutta silmällä pitäen.

Kierros meni nopeasti neljässä tunnissa ja keli oli yhtä väylää lukuunottamatta oikein mainio. Kunnon syksysade nimittäin kasteli pelaajat miltei kokonaan ja ilma jäi hyvin kosteaksi. Kädet eivät kuivuneet enää loppukierroksella, joten grippi oli vähän heikko. Ainut syksyn huono puoli golfissa.

Golfin jälkeen tankkaus, lyhyet päikkärit ja taas ulos. Vuorossa kalliokiipeilyä ja laskeutumista Nuuksiossa, Solvalla urheiluopiston ympäristössä.  Sami on innostunut tänä kesänä seinäkiipeilystä köysillä ja suorittanut jopa kurssin asian tiimoilta. Niinpä minullakin on nyt valjaat ja "pakote" kokeilla uutta lajia. Tänään pääsin viimein testaamaan ja kivaa oli. Aivan erilaista kuin boulderointi, paljon helpompaa. Ja bonuksena hienot maisemat.

Koska paikalla oli neljä henkilöä, niin väliin jäi sopivia taukoja käydä metsästämässä metsän antia. Loistavia kanttarelli- ja suppilovahveroryppäitä löytyikin mukavasti. Mukaan tarttui myös mustikoita ja puolukoita. Kaiken kaikkiaan ulkona tuli oltua neljä tuntia lisää aamun lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...