10. maaliskuuta 2010

Uusi Elixiakokemus

Kävin eilen ensimmäistä kertaa Länsiväylän Elixiassa. Nyt kun on poikkeuksellisesti auto alla pari viikkoa, niin päätin testata paikan. En ole juuri noilla kulmilla autola kurvaillut, joten eihän sitä oikeaa parkkipaikkaa löytynyt. Onneksi Iso Omenan parkki oli ihan kulmilla.

Sali vaikutti alkuun avaralta. Olin kuitenkin yllättänyt, että paikalla oli useampi kymmenen ihmistä vaikka kello oli 10 aamulla. Keskustan salilla ei yleensä ole ketään tuohon aikaan. Ilmeisesti näillä seuduilla ei muutkaan käy töissä (ainakaan tuohon aikaan).

Olin viikonlopun salibandyturnauksen jäljiltä yhä todella jumissa, joten ohjelmassa oli vartti kuntopyörällä ja piiiiiitkä venyttely. Teki muuten hyvää! Olihan se ihan kiva vaihteeksi lähteä salilta pois keveämmin askelin kuin mennä sinne.

Viimeinen yllätys oli ulko-ovella. Oven eteen oli parkkeerattu kuudet lastenvaunut ja lisää oli tulossa. En kehdannut ottaa kuvaa, koska niitä mammoja pyörii siinä ympärillä. En siis kuitenkaan ole ihan varma, onko Länsiväylä just mun paikka.

1 kommentti:

  1. Onneksi ne lapset pysyvät siellä leikkihuoneessa. Mä kyllä luulen, että siellä oli eilen joku lapsijumppa, ehkä Elixia Baby tms., jos noin paljon oli mammoja beibeineen liikkeellä.

    Seuraavaksi sitten kokeilemaan Sellon Elixiaa.

    Vaikka et mikään ryhmäliikuntafani olekaan, niin noissa molemmissa on aika hyvin päivisinkin tarjolla ohjattua liikkumista. Eikä varmasti ole liikaa ihmisiä.

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...