16. maaliskuuta 2010

Taas uutta elämää aloittamassa

Viikonloppu meni taas viihteellä, joten maanantaina oli otsassa kirkas ajatus hiihtouran aloittamisesta. Keli oli mitä upein, joten ei muuta kuin Oittaalle. Valitettavasti hiihtokunto ei mene täysin yksiin kelin kanssa - vartin luistelun jälkeen olin ihan puhki. Ilmeisesti kun hommasta on rentous kaukana niin nuo ns. lihaksetkin hapottaa aika äkäseen. Ja pulssi on katossa saman tien.

Lyhyehköä hiihtolenkkiä piti sitten kompensoida kotona pienellä kahvakuulatreenillä sekä venyttelyillä. Hieman yksipuolista tuo liikehdintä oli, joten täytynee käydä päivittämässä opit "kuulaperheeltä".

Iltapäivällä kävin vielä tunnin kävelylenkillä tutustumassa ympäristöön. Sykemittari ei pelitä edelleenkään, mutta nyt siihen on ainakin patterit vaihdettu joten katsotaan mitä lukemia tänään saadaan tauluun.

3 kommenttia:

  1. Sekä hiihtoon että kuulailuun saa kyllä henkilökohtaista koutsausta täältä... :)

    Tosiaan hiihdossa vaikuttaa paljon juuri se mainitsemasi rentous. Ja toinen tärkeä energiaa säästävä tekniikkavinkki on pitkät liu'ut suksilla. Näitä ollaan Norankin kanssa harjoiteltu ahkerasti ja alkaa tuottaa tulosta!

    VastaaPoista
  2. Jos mittari jatkaa temppuiluaan, kannattaa kokeilla resetoida se. Jos ei auta, niin huoltoon vaan. Noissa uusissa Polareissa tuntuu riittävän näitä vikoja... :(

    VastaaPoista
  3. Mä en saanut kellon patteria vielä vaihdettua, koska se takaosa oli tiukempi eikä tuossa murtuneessa peukalossa ole normipowereíta tallella. Pitää odotella että mr tulee himaan.

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...