28. maaliskuuta 2010

Puuterin perässä

Aamuksi oli buukattu Baksidan-retki, niinpä aikaisin ylös, Samille sukset ja Timmarstuganille 9.30. Opas oli tietysti unohtanut kesäajan ja myöhästyi, mutta se ei kuitenkaan menoa hidastanut. Ei muuta kuin hissiin ja ylös.

Ylhäällä tuli eteen vakavampi ongelma, todella sankka sumu. Pari lämmityslaskua rinnettä pitkin ja auringon odottelua, mutta ei, keli ei parantunut, eikä päästy Åren takaosan offareille. :(

Eilen täällä tuli n. 15 cm lunta, joten matskua olisi ehkä ollut. Välttämättä ei kuitenkaan, sillä meidän vakkarioffarit olivat ihan hirveässä kunnossa. Perjantain aurinko oli sulattanut lumen ja lauantain pakkanen jäädyttänyt. Tuuli oli taas kasannut sataneen lumen tiettyihin kohtiin. Kun nuo kohdat vaan löysi, niin siinä oli mukava painella, minäkin löysin vanhan kunnon laskutyylin. Se tuli kahdessa päivässä, kun carveria harjoittelin kaksi vuotta, eikä se vieläkään suju. Eihän pyörälläkään tarvitse opetella kuin kerran ajamaan...

Pitkä päivä, mutta antoisa. Alku oli huono, mutta loppu kruunasi. Olimme varmasti viimeiset koko rinteessä, kun metsästimme pienintäkin pehmeää kohtaa rinteessä. Päivän aikan tsekattiin myös Ruotsin ski- ja boardes-cross kisat. Kovalta touhulta näytti.

Tyylinäytettä hyvistä suorituksista ei saatu, joten kuva ei-niin-tyylikkäästä kurvista. Alla olikin jäätä, vaikka luulin rinteen olevan pehmeä. :)



Täytyy muuten sanoa, että suksiostos oli loistava. Rossignolit toimii niin rinteessä kuin pehmeällä.

Päivän saldo:
6h 11min (ei edes lounastaukoa mukana)
54,7 km
2085 kcal
syke ka 105 / max 162
Nopeus ka 13,7 km/h / 43,3 km/h
nousua 6311 m / laskua 6334 m
laskut 12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...