26. maaliskuuta 2010

Nautintoa auringossa

Tänään oli lämpimin ja aurinkoisin päivä Åressa. Ja sen huomasi kaikessa: ihmisiä oli paljon, tuli hiki seisoessa, lumi oli raskasta ja vaatteet ihan märät, jos oli jossain vaiheessa päässyt lumen kanssa kosketuksiin.

Itse asiassa aurinkoa oli vain puolivälin yläpuolella, mutta juuri oikeassa paikassa. Kylä ja alemmat rinteet olivat pilvessä. Loppupäivästä pilvet nousivat ylemmäs, joten yöllä ja huomenna taitaa sataa lunta. Jes!

Offarilla jaksoi hyvin laskea ja meno oli liukasta. Rinteessä mun reidet ei vaan pysty. Heti alkaa kivistämään pakaroista ja erityisesti ulkoreisistä. TUli sitten tultua jyrkin mäki selällään alas, kun ei vaan jaksanut kääntää. Päällä oli tänään pitkään äkyttämättömänä ollut Haltin kuoritakki. Hyvin toimi, vaikka ei se kyllä lämmitä. Alla oli Under Armorin ohut T-paita ja Haltin fleece-paita.




3h 42min (sis. n. 30min tauon)
25,02 km
syke ka 117 / max 176
1600 kcal
nopeus ka 6,7 km/h / max 46,2 km/h
nousua 2775 m / laskua 2760 m

Ennen mäkeen pääsyä piti käydä uudestaan asumuksessa, kun hissilippu unohtui Halti Tanja Poutiaisen taskuun, joka on muina päiviä ollut päällä. Autolta hissille ja hissiltä takaisin autolle oli sekin treeni...

14min
0,63 km
syke ka 140 / max 168
148 kcal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...