30. maaliskuuta 2010

Ravinerna

Ravin, suomeksi kuru, oli päivän teema samannimisellä tourilla. Oikein yksityisopetusta, kun vain minä ja Sami oltiin Johanin oppilaina. Ohjaaja oli ihan huippu tyyppi. Aina ei ihan englanti taipunut, mutta onneksi ruotsiakin ymmärtää melko sujuvasti. :)

Päin keliksi oli ennustettu aurinkoa, mutta koko päivän satoi lunta ja huiput oli pilvessä. Niinpä ihan ylhäältä asti ei kuruja päästy laskemaan. Mutta kyllä niissä riitti haastetta alempaakin. Myös metsäpätkiä tuli testattua. Pehmeää lunta oli riittävästi, ei liikaa kuitenkaan. ;) Reiteillä tuli vastaan luonnonkumpareita, puita, kiviä ja lähteitä, ei auttanut kuin mennä läpi, kiertää tai hyppiä yli. Jalat sai ainakin tehdä töitä. Johanin meno oli niin helppoa, miksei minun? :D

Kolmen tunnin setti oli todella mahtava. En olisi uskonut, että menen melkein pystysuoraa seinää alas hallitusti tai että metsässä en törmää puihin. Kertaakaan en kaatunut, enkä ihan jarrut pohjassakaan. Suksiostos oli kyllä loistava, Rossignolin S3:t vaan toimii ihan joka paikassa.

2h 48min
26,06 km
syke ka 123 / max 172
1374 kcal
nopeus ka 9,2 km/h / max 48 km/h
nousua ja laskua 2955 m

Lounaan jälkeen jatkettiin vielä. Yritettiin löytää aamun reitit huoneolla menestyksellä. Jalatkaan eivät enää olleet yhtä herkät ja nopeat, melko tuskaista. Viimeisen laskun skippasin, eikä harmita yhtään.

1h 45min
14,7 km
syke ka 121 / max 160
830 kcal
nopeus ka 8,4 km/h / max 48 km/h
nousua 1470 m / laskua 1445 m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...