3. lokakuuta 2011

Mihin tämä aika taas vierähti?

Näköjään edellinen blogipostaus on liittynyt jalan kunnosta valittamiseen ja siitäkin on jo kohta pari viikkoa. Ihan laakereilla tässä ei ole levätty vaan aika lailla perussettiä painettu menemään.

Jos miettii, mikä on ollut ns. normaaliagendasta poikkeavaa niin salibandyn osalta päästiin vetskujengin kanssa pelaamaan harkkapeli SB Vantaan II divarijengiä vastaan. Peli oli aika lailla meidän vientiä kaikki kolme erää. Lopputulos taisi olla meille 6-2.

Muuten viikko-ohjelmassa lentistreenejä ja keskiviikkosäbää. Viikonloppuna aurinkoisessa kelissä päästin vielä pelaamaan golfiakin. Masterissa kelpo tulos 36 pinnaa vaikkakin avauslyönti meni jorpakkoon.

Sunnuntaina heti aamusta kunnon jalkapuntti Elixialla niin että varmasti tuntui. En tosin osannut aavistaa, että miten paljon se oikeasti tuntuikaan seuraavana päivänä...

Onneksi kuitenkin ehdin salille vetämään hyvän lämmön pohjille, joten jalatkin sai mukavasti liikkeelle. Hieman tarkkuutta uupui biitsitreeneissä, mutta oli mukava pelata kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...