17. lokakuuta 2011

Jälleen viikko paketissa

Edellisestä postauksesta unohtui muuten tiistaiaamun sulkapallo. Käytössä on muutaman kerran lahjakortti Meilahden liikuntakeskukseen ja sen myötä tuli aloitettua taas sulkapallon peluu. Tiistaiaamuna klo 7 ei kroppa tuntunut ihan siltä, että nopeita liikkeitä voisi ottaa yhtäkään. Mutta kivasti kroppa lämpeni ja peli sujui jo ihan mallikkaasti loppupuolella. Ainoastaan oikea kyynervarsi tuli kipeäksi mailan puristamisesta oudokseltaan.

Mutta palaanpa loppuviikkoon. Torstain pelin jälkeen lonkka tosiaan alkoi vihoitella. Sen kanssa oli kuitenkin elettävä. Perjantaina ei liikkua ehtinyt, vain kävelyä töihin, kaupunkiin ja kotiin, yhteensä noin 3,5 km.

Lauantaina päivällä kiipeilyä ja illalla dancingiä. Koska ulkona oli lähes pakkasta, niin kiipeily suoritettiin sisällä Tampereen Kiipeilykeskuksessa. Seurana oli superkiipeilijä Anniina. Olipa muuten kiva paikka. Reitit oli monipuolisia ja haastavia. Silti itse toppasin viitos-gradeja, koska piti vain käyttää päätä ja Ansku osasi neuvoa hyvin. Seinät ovat matalampia kuin Salmisaaressa, mutta niissä on erilaisia muotoja ja jopa crackiä. Todella kivoja, tahtoo uudestaan.

Sunnuntaina taas sulkista ja vihdoin hokasin mistä lonkan kiputilat johtui, no sulkapallon kurotuksista. Hyvä lämpö, niin kyllä se siitä liikkui. Peli oli välillä ihan käsittämättömän nopeatempoista, mutta niin hauskaa. Illalla lonkan hoito jäällä, saunalla ja venyttelyllä. Nyt ei ole ollenkaan niin paha kuin aikaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...