31. lokakuuta 2011

What, viikot kukka ja keppi

Viimeinen postaus minulta ti 18.10. ja huomenna vaihtuu uusi kuukausi. Hups! Piti oikein ottaa heiaheia.com apuun, että tulee kaikki treenit mainittua.

Keskiviikkona 19.10. vietin 2,5h Cavella Konalassa boulderoiden ja ihastellen Courtney Sandresin kiipeilytaitoja. Oli mahtava katsoa miten nainen vetää samanlaisia kiikkuja kuin miehet ja yläkroppa on kaksi kertaa lihaksikkaampi kuin jalat. Wau!

Torstain 20.10. pelistä Minkki P kirjoitti kattavasti, eli ei lisättävää. Itse pelasin täydet 3 erää yleispelaajan paikalla.

Perjantaina 21.10. liikuntaa oli ainoastaan kävely kotoa bussille, bussilta töihin, töistä bussille ja bussilta kotiin. Kaikkiaan 3km, kun tein homman pidemmän kautta.

Lauantaina 22.10. vaellusta ympäri Leppäkoskea Hämeessä. Ensin Haukankallioilla tsekkaamassa, josko olisi kiipeilymaastoja, ja sitten Janakkalan Janan mäkihyppykeskuksessa kiipeilemässä hyppytorneihin. Haukankallioista todellakin on kiipeilyyn, sillä korkeutta löytyy jopa 40 m. Käydet vaan on maksimissaan 70 m, joten joutuu ensi kesänä vähän soveltamaan.

Sunnuntaina 23.10. tunti sulkapalloa ja 3h kiipeilyä Salmisaaressa. Testailin Kiipeilyareenalla itsevarmistavia laitteita, kun pojat vetivät maratonrumbaa. Toimi ihan mukavasti, vaikka aluksi olikin vaikeaa pudottautua pelkän vaijerin varaan. Melkoisesti muuten kehittyneet sekä sulkapallo että kiipeilytaidot tässä syksyn mittaan.

Sitten viimeksi menneeseen viikkoon. Maanantai-keskiviikko myyntikoulutusta, jossa iltaohjelmana ma ja ti tunti lentopalloa. Tiistaina myös 2km kävely päivän aikana. Keskiviikon liikuntana matkalaukun raahaus töistä bussille ja bussilta kotiin noin kilometrin verran.

Torstaina paluu arkeen, eli lentopalloa vajaa kaksi tuntia ja sitä ennen 30 min lämmittely. Olipa tuskaista pelata taas oikealla pallolla ja lentopalloa osaavien kanssa, kun pari kertaa oli takana löpöpallolla ja vähän vaarallisemmissa vesissä. Pää ainakin hajosi, vaikka kropassa ei tapahtunutkaan mitään.

Perjantaina pohjejumppaa kolmen kilometrin verran 12 cm koroilla köpötellen. Päkiän alla oli 4cm, joten ei ihan varpailla tarvinnut sipsutella. Pari viikoa aikaisemmin nuljahtanut nilkka ei tykännyt koroista, vaan ilmoitti itsestään nilkan sisäsyrjän puolella. Auts!

Lauantaina sulkapalloa tunnin verran ja illalla pari valssia. Sunnuntaina pari tuntia metsässä taas hakien uusia kiipeilymestoja, tällä kertaa Karkkilasta. Mukaan tarttui myös hyvä satsi suppiksia. Ja sunnuntai-illan kruunasi peli paluu_juurille-hallissa, eli Nummelan Ammattikoululla, jossa 14 vuotta sitten aloitin SM-liigaurani. Voitto tuli 3-0 ja tällä kertaa pelipaikkana keskitorjuja.

Uutta viikkoa taas putkeen ja sehän alkaa normaalisti Salmisaaressa puntilla ja biitsillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...