13. lokakuuta 2011

Ja taas loppuviikko häämöttää

Hups, nyt mennään jo torstaita. Välistä on jäänyt mainitsematta tiistain lentopallotreenit ja keskiviikon lentpopallon katsominen. :) Tänään torstaina oli taas oma matsi.

Tiistain lenatreenien alla oli hyvä lämpö, 30min, ja päälle erittäin hyvä tempoista pallorallia 1,5h. Keskiviikkona katsomossa sai istua 2,5h, kun Korson Vedon miesten Mestaruusliigajoukkue taipui viisieräisessä Saimaa Volleylle. Torstaina taas kunnon lämmöt peliin, 45min, ja täysi setti palloa, eli 5 erää. Vastassa oli puoliksi vanha joukkue, Kove, joten panokset oli kovat. Hyvä alku, pieni hiipuminen, oman pelipaikan vaihtuminen ja loppu täysillä painaen voittoa hakien. Alku siis yleispelaajana ja loppu passarina. 

Muuten meni ihan kivasti, eli oli hyvä tsemppi ja pallo totteli, tuli jopa pari kertaa oikein antaumuksella haettuakin, mutta oikea peukalo otti hittiä ja samoin oikean puolen lonkka alkoi vihoitella. Jumissa perhana on, joten nyt vaan lepoa, kylmää ja sitten venyttelyn yritystä. Mutta on se vaan parasta olla voittajajoukkueessa ja varsinkin entistä joukkuetta vastaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...