7. lokakuuta 2011

Niillä mennään mitä on

Päällimmäisenä on mielessä väsymys ja sapetus. Noilla ei kovin pitkälle pääse, ellei niitä osaa unohtaa edes hetkeksi ja painaa eteenpäin täysillä. Yritys on kova, että tänäänkin saisi hyvän treenin alle, muuten treeniviikko on edennyt kohtuullisesti.

Tiistaina 30min lämmittely ja 1,5h lentistreeni. Keskiviikkona vain kävelyä, osa ilman korkoa ja osa korkojen kera. Torstaina 1h lämmittely ennen peliä ja neljän erän peli. Ja tuosta pelistähän tämä viimeinen sapetus on päällä. Me nimittäin hävisimme ja en ollut itse parhaasta päästä edesauttamaan voiton tavoittelussa. Uusi joukkue, joka ehkä vielä hakee muotoaan, sanotaan vaikka sellainen selitykseksi.

Mitä viikonloppu tuo tullessaan, sen näkee sitten. Siinä ratkaisee ensisijaisesti kelit ja väsymyksen tila. Tavoitteena on saada unta palloon riittävästi ja ruokavalio taas kondikseen. Tämä viikko ei ole ollut nimittäin ruokien suhteen optimaalinen. Huono minä, mutta syytän siitä väsymystä! Eli tarvehierarkian pohja taas kuntoon ja sitten lisää sporttia päälle, niin eiköhän mielikin parane.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...