18. lokakuuta 2011

Supermaanantai

Maanantai-iltaan sain mahdutettua kolme eri liikuntaa. Ensin salilla lämpöä, sitten hiekalla biitsiä ja kolmanneksi kiipeilyä. Kaikkiaan koko settiin meni neljä tuntia.

Kaiken jaksamisen perustana oli hyvä lämpö Elixialla. 15 min polkemista kovalla tempolla (=kovemmalla kuin yleensä), coret, venyttelyt ja olkapäiden lämmitys. Tuolla jaksoi huoletta painaa 1,5h hallibiitsillä puolustustreeniä. Sami oli kiipeilemässä, joten minä testaamaan jaksaako vielä, ja yllättävää kyllä, jaksoihan sitä. En ole koskaan oikein lämmitellyt ennen kiipeilyä, mutta ehkä kannattaa, koska tuli saalistettua sellaisia reittejä, joita en olisi ikinä kuvitellut läpäiseväni.

Salmisaari on kyllä kiva paikka, kun vain kerrosta vaihtamalla saa siirryttyä lajista toiseen. Minä olen vasta hyödyntänyt kaiken kaikkiaan viittä palveluntarjoajaa, monta on vielä kokematta. :)

Maanantain supersetin kovuus paljastui viimeistään tiistaiaamuna sulkiskentällä. Klo 7 silmät, olkapäät, lonkat ja lihakset olivat kaikkea muuta kuin auki. Alku oli ihan tuskaa, mutta kyllä se siitä, kun hieman lämpeni. Pää taisi silti lämmetä nopeammin kuin kroppa, kun nilkat eivät pysyneet loppuun asti vauhdissa mukana. Kunnon pyörähdys nivelsiteiden yli, jotka huomasin jälleen kerran puuttuvan. Jos tuollainen tilanne olisi sattunut monelle muulle, niin nyt he olisivat jalka mustana ja turvonneena, mutta minulla ei ole mitään ongelmaa. Ei muuta kuin illan lentistreeneihin hyppelemään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...