29. elokuuta 2011

Noran treeniviikko 34

Minun treeniviikko oli aika rauhallinen. Maanantaina oli paluu viimeisestä biitsiturnauksesta tänä vuonna ja sitä myöten annoin itselleni luvan relata pari päivää. Sain nukkua ja järjestellä kesän jäljiltä rästiin jääneitä juttuja, siis muita kuin sporttijuttuja.

Keskiviikkona aloitinkin sitten jo uuden kauden sisällä. Eli ensimmäiset lentistreenit uuden joukkueen kanssa. Puolitoista tuntia parketilla tuntui niin helpolta. Pallo vain ei kovuuttaan tottele heti kuin biitsipallo, mutta eiköhän se tästä, kun sarja alkaa vasta lokakuussa.

Torstaina oli sama setti aamupunttia lukuunottamatta Minkki P:n kanssa, eli norsupallo ja salia. Sen verran antaumuksella tuli pelattua, että sain norsupallosta hetken  muistoksi isot mustelmat reiteen liukkarista. Salilla tein polkemisen ja heittojen lisäksi pohkeet.

Perjantain ei varsinaista treeniä ollut, mutta reilun tunnin heilumista tanssilattialla korkeissa koroissa ei voinut olla huomaamatta seuraavana päivänä. Reisissä, pohkeissa ja erityisesti jalkapöydissä tuntui, että jotain oli kyllä tullut tehtyä.

Lauantain sportit liittyi lähinnä edustamiseen. Lisää altistusta koroille, kun sain kunnian jakaa Nuori Suomen sinettiseuratunnustuksen hienoa juniorityötä tekevälle lentopalloseuralle.

Sunnuntaina päivä alkoi parin tunnin metsäretkellä. Tarkoituksena oli poimia sieniä ja marjoja, mutta tulos oli heikko. Meni siis enimmäkseen vaellukseksi, joka on muuten kohtuullisen rankkaa keskikropalle, kun pitää taiteilla eri alustoilla, pitää tasapaino puunrunkojen päällä ja hyppiä kiveltä toiselle. Illalla vielä jumppaa kotiterassilla: 30 min keskivartalolle erilaisia tasapaino- ja staattisia liikkeitä ja sitten 30 min venyttelyä koko kropalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...