16. elokuuta 2011

Paf Open 2011

Tänä vuonnakin Paf Open jäi yhteen matsiin. Huomattavasti tiukempaan kylläkin kuin viime vuonna. Ensimmäisen kierroksen karsintaottelussa oli vastassa espanjalaiset. Ensimmäisessä erässä oli jopa eräpallo, mutta vatustaja vei sen verkon kautta syötetyn ässän ja epäonnistuneen vastaanoton myötä 23-21. Toisessa erässä mentiin tasaisesti aina 18-17, en jälkeen espanjalaisten syöttö oli vastustamaton ja loppuerä meni 3-1, eli lopputulemaksi tuli 21-18.


Tuntuma oli hyvä ja paljon tuli onnistumisia. Jalat eivät vieneet uskomattomiin hakuihin, mutta muuten ihan kohtuullinen suoritus. Alla oli maanantaina kaksi treeniä, 1h ja 1,5h. Ja todella hyvä tunnin lämmittely ennen peliä. Lisäksi minulle laitettiin ekan kerran elämässäni kinesiateippaukset. Olkapää ja selkä sai todella paljon liikettä teippauksen myötä. Liikerata oli ehkä jopa laajempi kuin koskaan, ainakin parempi kuin leikkauksen jälkeen olisi voinut edes kuvitella. Selkäkin antoi nyt periksi nätisti ja iskulyöntiin sai kunnon vipuvarren.

Kuvat (c) Sami Laakkonen

2 kommenttia:

  1. Hyvä että pääsit viimein kokeilemaan teippejä niin mun ei tarvi yksikseni niitä kehuskella. Veikkaan, että tehoaa paremmin kuin powerbalancetarrat... (ja ainakin pysyy paremmin!!!) MinkkiP

    VastaaPoista
  2. Paljon parempi teho! Nyt on kuvat teippauksesta, että pystyy sitten jäljittelemään. En mä koskaan epäillytkään niitä, ei vain tullut kohdalle aikaisemmin tilaisuutta. :)

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...