29. heinäkuuta 2013

Uutta kiveä

Viikonloppu tarjosi uutta kiveä. Paikkana Viitapohja Tampereen seudulla. Ihanan lyhyt lähestyminen ja varjoisaakin oli. Se reitti, Kultainen keskitie (5C sport), joka oltais ehdottomasti haluttu kiivetä, oli varattu, kun viereinen reitti, Sormenleikkaaja (6a), oliosoittautunut liian vaikeaksi. Niinpä Sami päätti trädittää Lapin leikkauksen (5). Minä menin sen ja viereisen Vuoden ikävän (6a) yläköydellä. Aika hyvin meni, vaikka niska oli superjumissa ja oikeassa kädessä vihloi viikon boulderoinnit. ;)

Viitapohja edessä, Lapinleikkaus sisäkulmassa kuvan oikeassa reunassa.
Kiipeilyn jälkeen päästiin uimaan, tekipä ihan mielettömän hyvää kropalle, vaikka vesi olikin aika lämmintä. Uinti-sauna-uinti-sauna-uinti-sauna-uinti! Mikä fiilis kropassa, kun lähtee lihakset palautumaan. Kiitos myös meidät majoittaneelle pariskunnalle venyttelyvinkeistä, pitäis joka ilta olla joku käskemässä venyttelemään. :)

Sunnuntaina pyöräiltiin maastossa kotinurkilla. Oli pakko pysähtyä matkalla syömään vadelmia, kun punaiset mollukat huusi melkein nimeltä. Mankkaan, Tapiolan ja Laajalahden polkuja rullaillen 15 kilometriä avasi mukavasti myös niskaa. Ihan parasta kesäillan aktiviteettiä!!

Pyörä parkkiin ja vattuja naamaan.
Laajalahden luontopolulla keskellä kaislikkoa.
Pyörälenkin päälle vielä leuanvetotreeni nro 4, 2-2-2-2 minuutin palautuksilla, mutta lyhensin ekat 2 palautusta 45 sekuntiin. Ihan hipaisu tarvitaan enää täydelliseen leuanvetoon, jee edistystä! /Nora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...