17. heinäkuuta 2013

Lomalle!

Beachvolley on ollut viime viikot ehdoton ykköslaji. Huikeat kesäkelit ovat jatkuneet ja se on tarkoittanut piiiitkien päivien suorittamista Hietsussa. Sunnuntain roikkuminen rannassa kannatti - pääsin mukaan sparraamaan ihan 'oikeitakin' pelaajia. Oli mahtavaa olla mukana treenaamassa, mutta kyllä lopussa myös tiesi kuka oli pelaaja ja kuka harrastaja. :)

Viime viikolla saatiin myös hieman muutosta rytmiin, kun saatiin ahdettua parit tennissetit kalenteriin. Uudet jänteet mailassa alkoivat totella ohjaavaa kättä ja peli maistui mainiolta. Pieni ylirasitustila oikeassa olkapäässä ja kyynärpäässä alkoivat kuitenkin muistuttaa itsestään, joten jokailtainen kylmähuolto oli pakollinen.

Alkuviikosta varmistettiin jykevä jumistustila pelaamalla aamulla golfia alle ja siihen päälle muutama tunti hiekalla pallon kanssa. Maanantaina golfit Masterissa, tiistaina Hirsalassa. Tiistai-iltana biitsillä Långvikissa viimeisen puolen tunnin aikana jalat eivät juurikaan enää liikkuneet, mutta onneksi pelipari oli sitäkin ketterämpi. Peleistä jäi hyvä fiilis ja törkeä jumi - erinomaiset eväät Belgian & Espanjan lomalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...