27. syyskuuta 2009

Ja viikko pakettiin

Ei kannata iloita siellä, että treenit olisivat muka loppuneet tai jotenkin vähentyneet. Tässä kävi nyt vain pieni työtapaturma ja muutama päivä jäi kirjaamatta...

Torstaina lyötiin palloa kenttään innosta piukeena pari tuntia Korsossa. Jengikin pysyi lähestulkoon hereillä loppuun saakka, koska päästiin aloittamaan tuntia aikaisemmin kuin normaalisti. Ihan hyvä yhdeksän pelaajan läsnäolo mahdollisti molipuolisemmat harjoitteet.

Perjantaina oli ansaittu lepo ja lauantaina olikin suuntana Liikuntamylly. Siellä verryttely, kevyet vuoroloikat (n. 3x30m) ja 6x100m rennosti. Syke tuntui nousevan kattoon välittömästi, joten jätin juoksut tuohon vai tarkoitus oli ensin vetää enemmänkin vetoja. Tehtiin muutama kovempi venytys lavoille ja vatsoja & selkiä päälle. Bonuksena kylkiliikkeitä kuntopallolla.

Sunnuntaina oli vuorossa Espoonlahden Iskun järjestämä harkkaturnaus 2-3 sarjajoukkueille. Itse taisi tulla pelattua suunnilleen 7 erää ja se kyllä tuntuu. Pelaamattomuus hieman näkyi joukkueen otteissa, mutta tästä on tie vain ylöspäin. Kuviot kuntoon ja kohti ensimmäistä sarjamatsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...