1. tammikuuta 2013

2012 vikat

Vuoden loppu meni rentoillen. Varsinaista sporttia vain 28. ja 31. päivä. Molemmilla kerroilla seinällä, perjantaina Kiipeilyareenalla köysitellen ja maanantaina BK Konalassa boulderoiden. Ihan mukavat kerrat iiseilystä huolimatta. Ei stressiä, ei paineita, ei tavoitteita ja lähes kaikki onnistuu. :)

Tuossa välissä ehdittiin asentaa kotiinkin "treenikeskus". Nimittäin Metoliuksen Project-otelauta ja Lapiksen small treenipallot. Laudan Sami voitti SM-kisoista arvonnasta, pallot ostettiin BK:lta. Nyt ei voi enää syyttää puristuksen hyytyessä kuin itseään. Tavoitteena mulla on pystyä vetämää ainakin yksi leuka ja tietenkin roikkuminen pienimmissäkin otteissa. Puolavatsat onnistuu jo, mutta ainahan niistäkin vois vetää pidemmän sarjan.Otelautaa oli pakko testata heti lauantaina, kun se seinään kiinnitettiin. Noin 30 sek pätkiä roikkumista sekä puolavatsoja kolmen sarjoissa. Lisäksi leuanvedon yrittämistä. Kaiken kaikkiaan 30 min treeni.

Vuoden 2012 treenien suhteen vedän pakettiin vielä jossain vaiheessa, mutta nyt aloitetaan kotikeskuksen hyödyntäminen. :) /N

3 kommenttia:

 1. Noi pallot mäkin haluaisin!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä hauskat. Pohdittiin isompien ja noiden välillä, mutta ainakin mun on pakko aloittaa noilla, koska isot vaan ovat liian isot. :)

   Poista
 2. Ja valinta oli helppo kun Konalassa ei ollut kuin pikkupalloja. :) Mutta kyllä noistakin saa lujaa kiinni pitää jos ei pidä sormia pallon päällä...

  VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...