13. tammikuuta 2013

Feels good

Kiipeilyohjelma jatkui perjantaina samanlaisella 2*25 min kestävyystreenillä. Välillä yläköyttä, välillä alaspäin kiipeämistä ja välillä leadiäkin. Ehkä hieman paremmalla sykkeellä kuin keskiviikkona.

Lauantaina aamujumppa, jossa 200 liikettä. Sitten kevätkauden ekaan lentismatsiin. Hieman jännitystä ilmassa, kun joukkueessa vähän vajaa kokoonpano, vastustajana oman lohkonsa voittaja, eikä heidän kokoonpanosta tai mistään mitään tietoa. Mutta turhaa oli jännitys, oma joukkue toimi kuin unelma. Rentoa, hyväntuulista ja virheetöntä peliä, siinä on hienoa olla mukana. Voitto kotiin kolmessa ja aurinko tervehti meitä hallin ulkopuolella. :)

Sunnuntaina aamujumpassa tasapainoliikkeitä. Eli ensin pitkässä punnerrusasennossa ristikkäinen käsi ja jalka ylös ja pito noin 5 sekuntia. Näitä 5 per puoli. Sitten X-liike, eli oikea kämmen ja jalkapöytä maassa. Käsi ja jalka suorana, lantio ylhäällä. Ensin vasen käsi ylös ja katse seuraa, pidä muutama sekunti. Sen jälkeen katse alas ja vasemman jalan nosto suorana, pidä X noin 5 sekuntia. Loppuun vielä pari kertaa hooveria jalan nostoilla, molempia 15 kertaa.

Sunnuntaina piti tehdä vielä kestävyystreeni kiipeilyseinällä, mutta ei ehtinyt niin sai chillailla. Kaveri pääsi myös testaamaan lajia ja hyvin vetikin. :) Hyvä K! :)
Oli muuten chillailut helppoja kestävyystreenien jälkeen. 5C meni keposesti liidaten, 6A+ yläköydellä yhtä lukuvirhettä lukuunottamatta puhtaasti. Negatiivinen boulderi luokkaa 5b-5c tosta noin vain ja loppuun pari kertaa pitkällä seinällä 5B liidaten ja puolivälistä alaspäin kiipien. Molempiin pitkiin setteihin meni 10 minuuttia per setti, aika nopeaa...

Kun oli kavereita mukana, niin sai kuviakin kiipeilyistä. Tältä se näyttää:

5C-liidireitillä. Selässä lukee Sanuk, joka on kuulemma thaikkua ja tarkoittaa hauskanpitoa. /N


2 kommenttia:

 1. Tuo sininen on niin kiva reitti! Hienosti olet jaksanut aamujumpata. Musta ei ole siihen oikein kun selkä niin jäykkä aamuisin. Se vasta herää parin kahden tunnin kuluttua..ja silloin ei voisi enää kutsua jumppaa aamujumpaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkä on mullakin ollut aika jäykkis, kunnes otin käyttöön piikkimaton illalla ennen nukkumaanmenoa. Se rentouttaa selän kivasti.

   Koskas teillä alkaa se AP:n treenisetti?

   Poista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...