2. tammikuuta 2013

Noran sporttivuosi 2012

Kuten omassa blogissakin kirjoitin, meni vuosi 2012 todella nopeasti. Vuoden aikana ehti tapahtua paljon, mutta sellaisessa tahdissa, ettei kaikkea edes muista. Heiaheian tilastot kertokoon faktat:

1. Kiipeily, 2. Beach volley, 3. Lentopallo, 4. Kävely, 5. Boulderointi


Alkuvuonna lajeina pääasiassa lentopallo ja beachvolley. Teimme, Samin kanssa, myös viikon hiihtoreissun Åreen, jossa loukkasin peukaloni. Peukaloton elämä rajoitti liikkumista lähes kaikissa lajeissa ja siksi maaliskuuhun tuli jopa sportiton viikko.

Peukalon kuntouduttua jatkoin täydellä rintamalla lajeina pääasiassa beach volley ja kiipeily, joilla menin aina heinäkuun alkuun asti. Sitten Minkki P loukkasi olkapäänsä ja biitsit loppuivat lähes täysin. Loppukesän liikuin kiipeilyn ja golfin parissa. Juhannuksen tienoilla Åren reissussa, Samin kanssa, pääsin myös pyörän päälle niin maastossa kuin alamäessä. Ruotsin graniittiinkin tutustuttiin.

Syksyllä paluu sisätiloihin palloilemaan biitsiä ja lentistä sekä kiikkumaan. Tehtiinpä Samin kanssa upea kiipeilyreissukin Sisiliaan. Määrätietoinen marraskuu kruunautui elämäni ensimmäisiin kiipeilykisoihin. Joulukuussa lähinnä chillailin lentiksen ja kiipeilyn merkeissä ja jouluna aloitin hiihtokauden ladulla.

Siinäpä se, hieno vuosi, ainakin hyvin antoisa. Uuteen vuoteen lähden uudella innolla, uusilla mahdollisuuksilla ja melkolailla vanhoilla kujeilla. Lajeja ei ole tarkoitus ottaa repertuaariin lisää, vaan suorittaa niitä, joista eniten tykkään. Tällä hetkellä kärjessä on kiipeily. Kiipeilyssä on tarkoitus nostaa omaa tasoa ja siihen on tehty jo harjoitusohjelmakin, joka alkaa maanantaina 7.1. Sen verran olen kasvanut ihmisenä ja tiedostanut omat rajani, että mikään ammattilaisen ohjelma se ei ole ja huomioi minun muutkin lajini, joita ainakin alkuvuonna ovat beach volley, lentopallo ja hiihtolajit (murtsikka, lautailu ja laskettelu).

Kiitos kaikille vuonna 2012 minun kanssa sportanneille ja tsemppiä vuodelle 2013!! /N
 

2 kommenttia:

 1. Aikamoinen vuosi on ollut...! Mielenkiinnolla odottelen miten treeniohjelma alkaa purra kiipeilytasoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, niin mäkin odotan! :)
   Hiljaa hyvä tulee...

   Poista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...